Dear Diarrhea.
606241.jpg
Ihan vitun sama. Vaatetta yms tavaraa tuli pakattua aika hintsusti, tarkoituksena on ostaa sitten paikan päältä mitä tarvii. Jos passi unohtuu niin ei tarvi lähteä ollenkaan. Mutta ei sen enempää pakkaamisesta. Paskaa puuhaa!

Tänään piti maksella parit laskut ja voittaa netistä lisempää rahaa. Rahan voittaminen tuntuu hienolta. Voiton euforian jälkeen suuntasin urheilutalon body-mekkaan jossa treenasin tiukasti tissejä. About 25minuuttia. Sieltä oli aika suunnata nauttimaan päivän lutuuri annos. Pesäpalloa. Lippo onnistui häviämään.  Lipon Viuhkan varressa häärännyt "Jussi" ei pettänyt jälleenkään, vaan piti oman tasonsa. Pelissä oli kuitenkin useita ilonaiheita, kuten ne kaksi lipon 3-tilannetta. Räpsäisin jopa kuvan tuliterällä hi-tech puhelimellani toisen takatilanteen kunniaksi.
606242.jpg

Ps. Kuikka laitto katsomossa puhelimeeni lissää ääntä, että kuulen mitä soittajalla on sanottavaa, jos siis joku koskaan soittais. Kiitollisena tästä kerroin sitten jutun kuinka olin räpsäyttänyt sunnuntaina taas kerran kunnarin. OTTAMATON VETO jne... Kuikka kuunteli lumoutuneena.

Seuraavan kerran nyy joorkista. Koittakaahan köyhät jaksaa!