Eilen heräilin joskus 1pm. Raapasin times squarelle ja sieltä löysin jonkun kaupan jossa myytiin mm. kameroita. Ostin kameran. En tiedä mitään kameroista mutta onhan se kyllä varmaan parempi ku kellään muulla! Sieltä liikahtelin macy'siin joka on kuulemma maailman suurin tavaratalo... 11kerrosta paschea!
Tavaratalon vieressä oli sitten sellanen torni jonne sai mennä jos on massii. No vittu mullahan on lompakossa kaks ja puol tonniii! BALLA!
614678.jpg
Empire state buildingista katseltuna auringonlasku näytti ihan kivalta.

Illemmalla ei paljoa jaksanu tehdä mitään, kattelin vähän aikaa breakdance miehiä ja tulin hostellille. Hostellilla pelasin 2h nettiä... persnettoa tuli sen verran reilusti että ois tullu 3x halvemmaksi vetää naamat.

Tänään oon heräilly 8am, yritin ajaa metrolla south ferry stationille ja katteleen vappauven patsasta. Ajoin vähän harhaan. Löysin itteni brooklynistä, mikä olikin ihan sitten ihan hyvä juttu. Tuli nähtyä nekin kulmat... Kävelin vahingossa jonnekkin gängstä hoodeille, josta löyty joku uskomattoman hyvä putiikki, sieltä tarttu farkut ja kengät kantoon. Tänään jurrit!